Skip Navigation LinksVad-vi-gör

Shin-ken Media håller på med flera olika verksamhetsområden.

Journalistik


Vi producerar redaktionellt material på frilansbasis eller enligt innehållsleverantörsavtal. Produktionen omfattar både egenproducerat material och översättningsarbeten främst inom svenska och engelska. De huvudsakliga områdena handlar om dator, IT och elektronik för hemmamarknaden.
Företagets verksamhetsområden inkluderar bland annat att medverka vid utvecklandet av produktioner främst inom print- och internetmedier. Tonvikten ligger på redaktionellt material som målgruppsanpassas för att bäst vända sig till sina respektive målgrupper.
 

Webbplatsarbetet


Vi tar fram informativa webbplatser för föreningar, organisationer och privatpersoner som inte har tiden, kunskapen eller vilja att göra det själva. Webbplatserna baserar sig på CMS-systemet Wordpress som anpassas efter respektive kunds önskemål om funktionalitet. Vi kan även hjälpa till efter webbplatsens framtagande med administration och underhållsarbete i form av en extra tjänst.
Tanken med systemet är att erbjuda ett enkelt men flexibelt webbsystem till en låg kostnad, både utvecklingsmässigt och tjänstmässigt, för att passa föreningar, organisationer och privatpersoner som inte vill dras med överdrivet avancerade och kostsamma lösningar. Hellre litet, enkelt och billigt än inte alls.
 

Datorer och nätverk


Verksamheten att bygga och reparera datorer och nätverk är bortplockad ur vårt tjänsteutbud.